Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

La fisioteràpia oncològica, una realitat consolidada.

Arriba la 1a Jornada de Fisioteràpia Oncològica, la qual estic segur que serà la primera de moltes. Si bé ara fa dos anys, la Secció Camp de Tarragona va organitzar una jornada territorial centrada en aquest àmbit d’actuació en el marc de la seva reunió anual, enguany ens fa molta il·lusió realitzar aquesta Jornada a proposta de la Comissió de Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives. I és que la fisioteràpia oncològica serà un dels grans camps de futur de la nostra professió i ens cal oferir formació adaptada a les necessitats del nostre col·lectiu. Fem un primer pas, però, decidits i convençuts que la fisioteràpia millora la salut de les persones que pateixen un procés oncològic.

Hem volgut fer una Jornada amb participació de fisioterapeutes i també de metges, perquè la interdisciplinarietat és essencial en l’abordatge d’aquesta patologia; però també perquè és la manera de què altres professionals sanitaris coneguin què aporta la fisioteràpia a l’oncologia. L’evidència científica és molt clara: la fisioteràpia millora molts dels efectes secundaris que provoca el tractament del càncer.

Serà una Jornada apassionant i també emotiva, en la qual abordarem aspectes essencials com el diagnòstic diferencial del sarcoma, les implicacions en fisioteràpia del tractament quirúrgic, l’exercici terapèutic en pacients metastàtics... i moltes coses més que, de ben segur, permetran millorar la vostra tasca assistencial.

Us convidem a participar d’aquesta 1a Jornada de Fisioteràpia Oncològica amb el desig de poder-vos saludar personalment el proper dia 2 de desembre. No us la perdeu!!!


Ramon Aiguadé
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

 

Ramon Aiguadé
Programa oficial de la Jornada

Descarrega't el programa oficial de la Jornada

Descarregar programa